- nekategorizovano

Ako tražite posao agenta za nekretnine

… Budite uspešni u uspešnom kolektivu

Ako želite da se bavite dinamičnim i zanimljivim timskim poslom a pritom ste vredni, i komunikativni i imate ambiciju da napredujete, pozivamo Vas da nam se javite i postanete deo našeg uspešnog tima

Nudimo Vam

  • besplatnu obuku
  • odličan procenat
  • mogućnost stalnog radnog odnosa
  • prijatan poslovni ambijent
  • podršku iskusnih stručnjaka iz oblasti prometa nekretnina
  • kompletnu tehničku podršku

Preduzeće za promet nekretnina „SIGMA-WORLD“ će Vam nesebično preneti sva stečena znanja i dugogodišnje iskustvo i obezbediti obuku iz oblasti prometa nepokretnosti što podrazumeva komunikaciju sa klijentima, osnove imovinsko-pravnih odnosa, osnove zakona o planiranju i izgradnji, osnove poreskih zakona i bankarskog poslovanja vezanih za oblast prometa nekretnina,.

Nudimo Vam zaradu koja će isključivo zavisi od vaših sposobnosti, zalaganja i spremnosti da napredujete.

Prijatan ambijent našeg poslovnog prostora, iskusni saradnici i kolege doprineće Vašoj ličnoj afirmaciji u oblasti prometa nekretnina i podsticati Vas na stalni napredak.

Zvanje agenta u prometu nekretnina je jedan od najcenjenijih zanimanja u modernom svetu. Ako sebe vidite kao člana uspešnog  kolektiva i želite da Vaša buduća profesionalna karijera i zarada zavisi isključivo od Vašeg rada i zalaganja onda ste na pravom mestu.

Bez obzira da li imate radnog iskustva ili ste početnik a imate želju da se bavite ovim složenim ali zanimljivim i dinamičnim poslom prometa nekretnina, i verujete da svojim radom možete doprineti razvoju našeg kolektiva pošaljite nam svoj kratki CV sa fotografijom na e-mail adresu sigmanekretnine@gmail.com ili poštom na adresu: „SIGMA-WORLD”, d.o.o. Beograd, ul. Trgovačka br. 20

 

očekujemo Vas  !!!

 

 

Оставите одговор